Sincronizare fișiere multiplatformă cu Datanest Seafile

Prin produsul Datanest Seafile vă punem la dispoziție un utilitar excelent pentru salvarea documentelor de pe calculatorul local în cloud. Cu Datanest Seafile puteți sincroniza fișiere între dispozitivul dumneavoastră și cloud, urmând să le puteți accesa de oriunde, de pe orice dispozitiv înregistrat.

Ce putem face cu soluția Datanest Seafile  de sincronizare fișiere multiplatformă?

  • Utilizatorii pot sincroniza cu cloud-ul Datanest fiecare folder de pe calculator. Veți avea astfel o soluție de salvare și backup a datelor, care vă oferă și actualizarea constantă a acestora.
  • Fișierele care nu sunt sincronizate pot fi accesate prin funcția „cloud file browser”. Ceea ce înseamnă că vă puteți optimiza gestionarea procesului de stocare și puteți control ce anume doriți să sincronizați și ce nu trebuie sau nu doriți să sincronizați.
  • Datanest Seafile are performanțe excelente în sincronizarea fișierelor. Zeci de mii de fișiere mici pot fi sincronizate întru-un timp foarte scurt, făcându-vă munca mai eficientă și reducând riscul de a nu putea accesa anumite informații și date atunci când aveți nevoie.

Principalele avantaje ale soluției Datanest Seafile:

Analizând diverse soluții existente în domeniu, câteva elemente importante merită să le facem cunoscute utilizatorilor care nu au avut contact cu această soluție până în prezent.

Sincronizarea fișierelor multiplatformă (Cross Platform File Syncing)

Prin Datanest Seafile fișierele vor fi organizate în categorii. Fiecare categorie poate fi sincronizată pe orice computer, fie că rulează pe Windows, Mac sau Linux. Utilizatorii pot sincroniza selectiv orice fișier. Procesul este ultra-rapid.

Accesare fișierelor de pe mobil

Accesarea fișierelor prin clienții mobile Seafile, este posibilă atât pentru sistemele Android cât și pentru sistemele iOS. Fișierele din memoria cache pot fi folosite offline. Iar utilizatorii pot face backup de fotografii prin clientul mobile.

Istoricul Versiunilor Fișierelor

Cu Datanest Seafile, se poate ține și evidența versiunilor fișierelor. Această caracteristică permite utilizatorului să restaureze un fișier la versiunea anterioară, relativ ușor.

Blocare fișiere pentru editare

Pentru a preveni editare concurentă sau generarea de fișiere conflictuale, soluția Datanest Seafile poate bloca fișierele deschise prin clientul web sau cel desktop.

Partajare fișiere și controlul accesului

Categoriile de fișiere și fișierele individuale pot fi partajate cu alți utilizatori individuali sau grupuri de utilizatori, oferindu-le posibilitatea doar de a le citi (read-only) sau de a citi și edita (read-write). Pentru fișierele partajate se pot seta diferite tipuri de acces și permisiuni pentru diferiție utilizatori. Fișierele se pot partaja unor utilizatori externi prin link-uri de partajare (sharing links). Acestea pot fi protejate cu o parole și data de expirare a valabilității link-ului.

Securitate și criptare

Soluția Datanest Seafile permite criptarea end-to-end de partea client a datelor, o caracteristică rar întâlnită în domeniu.  Totodată permite autentificarea în doi pași, criptarea datelor pe partea serverului, protecția transferului datelor prin protocolul HTTPS/TLS, ștergerea de la distanță a datelor,scanare virus de îndată ce fișierele sunt încărcate pentru transfer sau partajare.

Vrei să știi mai multe despre soluția Datanest Seafile de salvare date în cloud și sincronizare fișiere multiplatformă? Întrebă-ne pe info@datanest.ro și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *