Datanest Backup – előnyös adatmentési szolgáltatás

A Datanest Backup csomagban kínált adatmentési szolgáltatásokon keresztül, különbőző adatmentési szolgáltatásokat érhet el. Amennyiben nagy mennyiségű érzékeny vagy kritikus adata van, ajánlott, hogy rendelkezzen egy biztonsági mentéssel, amely lehetőleg egy távoli adattárolón található. A Datanest Backup szolgáltatáson keresztül ilyen típusú távoli tárhelyszolgáltatást érhet el.

A Datanest Backup szolgáltatás használatával az adatai egy távoli datacenter-ben vannak tárolva, így bármilyen jellegű helyi probléma esetén az Ön nálunk tárolt adatai maximális biztonságban vannak és maradéktalanul visszaállíthatóak a lehető legrövidebb időn belül. Így biztosítható a folyamatos munkavégzés.

Ezen túl, a hatályos jogszabályok alapján bizonyos típusú adatok mentése és bizonyos biztonsági normák betartása kötelező. Ezek be nem tartása súlyos büntetéseket vonhat maga után. Részben ezek a tényezők miatt is nagyon ajánlott egy hozzánk hasonló adattárolással és adatmentéssel foglalkozó cégre bízni az adataik megőrzését.

Amennyiben szüksége van bármilyen típusú adattárolásra vagy adatmegőrzésre, kérem keressen minket: info@datanest.ro